Samenvatting Olympiakos - Manchester City (Champions League)

Samenvatting Olympiakos - Manchester City (Champions League)

Manchester City was te sterk voor Olympiakos en wint met 0-1 van de Griekse ploeg. Het enige doelpunt van de wedstrijd staat op naam van Phil Foden. Met deze overwinning behaalt Manchester City de achtste finale van de Champions League en zijn zij de vijfde club die een ticket hebben weten te bemachtigen voor de knock-out rondes van de Champions League.

Bekijk de samenvatting van Ziggo Sport hieronder.

Samenvatting <em>Olympiakos - Manchester City</em> (Champions League) Manchester City was te sterk voor Olympiakos en wint met 0-1 van de Griekse ploeg. Het enige doelpunt van de wedstrijd staat op naam van Phil Foden. Met deze overwinning behaalt Manchester City de achtste finale van de Champions League en zijn zij de vijfde club die een ticket hebben weten te bemachtigen voor de knock-out rondes van de Champions League. Bekijk de samenvatting van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Samenvatting Tottenham Hotspur - Manchester City (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Manchester United - West Bromwich Albion (Premier League) Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Olympiakos - Manchester City (Champions League)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Olympiakos - Manchester City (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier