Geen enkele stad huilt zo hard om de dood van Maradona als Napels (video)

Geen enkele stad huilt zo hard om de dood van Maradona als Napels (video)

Geen enkele stad huilt zo hard om de dood van Diego Maradona als Napels. Mensen steken vuurwerk af en zingen vanaf hun balkon om zo een eerbetoon te brengen aan de voetballer. Maradona maakte in 1987 de club Napoli voor het eerst in de geschiedenis, landskampioen.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Geen enkele stad <em>huilt</em> zo hard om de dood van <em>Maradona</em> als Napels (video) Geen enkele stad huilt zo hard om de dood van Diego Maradona als Napels. Mensen steken vuurwerk af en zingen vanaf hun balkon om zo een eerbetoon te brengen aan de voetballer. Maradona maakte in 1987 de club Napoli voor het eerst in de geschiedenis, landskampioen. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Erik ten Hag over Maradona vlak voor wedstrijd Ajax: "Laat je motiveren door hem" (video) Bekijk deze video » Marco van Basten over Maradona: "Het was een fijne vent" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Geen enkele stad huilt zo hard om de dood van Maradona als Napels (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geen enkele stad huilt zo hard om de dood van Maradona als Napels (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier