Op1 gemist? Joost Vullings over FVD: "Strijd op de sociale media"

Op1 gemist? Joost Vullings over FVD: "Strijd op de sociale media"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Joost Vullings over <em>FVD</em>: &quot;Strijd op de sociale media&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 november terugkijken bij Gids.tv. Thierry Baudet heeft de gemoederen flink bezig gehouden vandaag. Joost Vullings over FVD: "Dit is een splitsing in de partij. Je ziet het nu uit elkaar vallen." Het filmpje waarbij Thierry Baudet aankondigt dat hij zelf een verkiezing gaat houden is in het verkeerde keelgat geschoten van het bestuur van de partij. Joost: "Nu zie je eigenlijk een soort strijd op sociale media. Wie sluit zich nog aan bij Thierry Baudet? En wie spreekt steun uit voor de mensen die eigenlijk van hem af willen?" Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Joost Vullings over FVD: "Strijd op de sociale media"

Thierry Baudet heeft de gemoederen flink bezig gehouden vandaag. Joost Vullings over FVD: "Dit is een splitsing in de partij. Je ziet het nu uit elkaar vallen." Het filmpje waarbij Thierry Baudet aankondigt dat hij zelf een verkiezing gaat houden is in het verkeerde keelgat geschoten van het bestuur van de partij. Joost: "Nu zie je eigenlijk een soort strijd op sociale media. Wie sluit zich nog aan bij Thierry Baudet? En wie spreekt steun uit voor de mensen die eigenlijk van hem af willen?"

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Joost Vullings over FVD: "Strijd op de sociale media" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier