Op1 gemist? Hidde en Janneke over coronageur: "Chloor en ui"

Op1 gemist? Hidde en Janneke over coronageur: "Chloor en ui"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Hidde en Janneke over <em>coronageur</em>: &quot;Chloor en ui&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 november terugkijken bij Gids.tv. Het overkwam Janneke Snoeijen en Hidde de Brabander, corona. Veel coronapatiënten verliezen hun geur en smaak. Wat is nou precies die coronageur? Voor Hidde is dat chloor: "Het is continue het gevoel alsof je net uit het zwembad komt." Janneke heeft dat anders ervaren: "Dan heb ik gedoucht en dan heb ik het idee dat ik naar een sportschool ruik." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Hidde en Janneke over coronageur: "Chloor en ui"

Het overkwam Janneke Snoeijen en Hidde de Brabander, corona. Veel coronapatiënten verliezen hun geur en smaak. Wat is nou precies die coronageur? Voor Hidde is dat chloor: "Het is continue het gevoel alsof je net uit het zwembad komt." Janneke heeft dat anders ervaren: "Dan heb ik gedoucht en dan heb ik het idee dat ik naar een sportschool ruik."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hidde en Janneke over coronageur: "Chloor en ui" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier