Thierry Baudet over ophef FVD: "Er kan nog heel veel gebeuren" (video)

Thierry Baudet over ophef FVD: "Er kan nog heel veel gebeuren" (video)

Het houdt maar niet op met de commotie rondom Forum Voor Democratie. Thierry Baudet heeft met zijn video waarin hij zich toch weer beschikbaar stelt als partijleider voor heel wat reuring binnen de partij gezorgd. Het bestuur van FVD spreekt van een eenmansactie en wil Baudet uit de partij. Baudet vergelijkt zichzelf met Pim Fortuyn en refereert hiermee naar het beginnen van een nieuwe partij. Hij hoopt echter dat het niet zover komt: "Er kan heel veel gebeuren nog."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Thierry Baudet</em> over ophef FVD: &quot;Er kan nog heel veel gebeuren&quot; (video) Het houdt maar niet op met de commotie rondom Forum Voor Democratie. Thierry Baudet heeft met zijn video waarin hij zich toch weer beschikbaar stelt als partijleider voor heel wat reuring binnen de partij gezorgd. Het bestuur van FVD spreekt van een eenmansactie en wil Baudet uit de partij. Baudet vergelijkt zichzelf met Pim Fortuyn en refereert hiermee naar het beginnen van een nieuwe partij. Hij hoopt echter dat het niet zover komt: "Er kan heel veel gebeuren nog." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Joost Vullings over FVD: "Strijd op de sociale media" Bekijk deze video » Harm Ede Botje in Op1: "We zijn nog lang niet van Thierry Baudet af" Bekijk deze video »
TV :
Thierry Baudet over ophef FVD: "Er kan nog heel veel gebeuren" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet over ophef FVD: "Er kan nog heel veel gebeuren" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier