Vuurwerkbommen in Roosendaal zorgen voor onrust bij bewoners: "Te triest" (video)

Vuurwerkbommen in Roosendaal zorgen voor onrust bij bewoners: "Te triest" (video)

Het is al dagen onrustig in Roosendaal. Jongeren zijn in de weer met vuurwerkbommen en jerrycans worden aangestoken. De buurt is radeloos: "Het een is nog niet uit en dan gaat het volgende weer." Een andere buurtbewoner: "Te triest voor woorden." De burgemeester verzekert de bewoners: "Ik ga alles wat in mijn macht ligt, inzetten om die rust en die openbare orde te herstellen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Vuurwerkbommen</em> in Roosendaal zorgen voor <em>onrust</em> bij bewoners: &quot;Te triest&quot; (video) Het is al dagen onrustig in Roosendaal. Jongeren zijn in de weer met vuurwerkbommen en jerrycans worden aangestoken. De buurt is radeloos: "Het een is nog niet uit en dan gaat het volgende weer." Een andere buurtbewoner: "Te triest voor woorden." De burgemeester verzekert de bewoners: "Ik ga alles wat in mijn macht ligt, inzetten om die rust en die openbare orde te herstellen." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: vrachtwagen vol varkens gekanteld op druk kruispunt Den Bosch Bekijk deze video » Thierry Baudet over ophef FVD: "Er kan nog heel veel gebeuren" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vuurwerkbommen in Roosendaal zorgen voor onrust bij bewoners: "Te triest" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV