Op1 gemist? Floortje Dessing: "Ik heb een raar leven"

Op1 gemist? Floortje Dessing: "Ik heb een raar leven"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Floortje Dessing: &quot;Ik heb een <em>raar</em> leven&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 november terugkijken bij Gids.tv. Of je nou het verre noorden pakt, het zuiden, het westen of het oosten, er is geen plek waar ze niet is geweest. Floortje Dessing kennen we van haar prachtige reizen waarbij ze de mooiste plekjes ontdekt. Het zal je niet ontgaan zijn, maar momenteel zit dat reizen er niet in. Voor de tweede serie Floortje Blijft Hier blijft Floortje opnieuw lekker in ons kikkerlandje waar ze mensen bezoekt met originele verhalen. Ze herkent zich in de verhalen die ze hoort tijdens het maken van haar programma: "Ik heb me altijd een beetje een loner gevoeld. Ik heb een raar leven, ik vind het zelf ook een beetje maf wat ik doe." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Floortje Dessing: "Ik heb een raar leven"

Of je nou het verre noorden pakt, het zuiden, het westen of het oosten, er is geen plek waar ze niet is geweest. Floortje Dessing kennen we van haar prachtige reizen waarbij ze de mooiste plekjes ontdekt. Het zal je niet ontgaan zijn, maar momenteel zit dat reizen er niet in. Voor de tweede serie Floortje Blijft Hier blijft Floortje opnieuw lekker in ons kikkerlandje waar ze mensen bezoekt met originele verhalen. Ze herkent zich in de verhalen die ze hoort tijdens het maken van haar programma: "Ik heb me altijd een beetje een loner gevoeld. Ik heb een raar leven, ik vind het zelf ook een beetje maf wat ik doe."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Floortje Dessing: "Ik heb een raar leven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier