Op1 gemist? Gertjan Verbeek nam Orlando in huis: "Ik werd in een keer vader"

Op1 gemist? Gertjan Verbeek nam Orlando in huis: "Ik werd in een keer vader"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Gertjan Verbeek</em> nam Orlando in huis: &quot;Ik werd in een keer vader&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 november terugkijken bij Gids.tv. Gertjan Verbeek, een bekend voetbaltrainer in Nederland. Voor Orlando Smeekes was hij meer dan een voetbaltrainer: "Ik heb Gertjan altijd gezien als mijn vader. Hij gaf mij discipline." Gertjan heeft Orlando drie jaar in huis gehad: "Ik werd in een keer vader." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Gertjan Verbeek nam Orlando in huis: "Ik werd in een keer vader"

Gertjan Verbeek, een bekend voetbaltrainer in Nederland. Voor Orlando Smeekes was hij meer dan een voetbaltrainer: "Ik heb Gertjan altijd gezien als mijn vader. Hij gaf mij discipline." Gertjan heeft Orlando drie jaar in huis gehad: "Ik werd in een keer vader."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Gertjan Verbeek nam Orlando in huis: "Ik werd in een keer vader" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier