Op1 gemist? Theo Reitsma zag iets wat niet veel mensen zagen tijdens wedstrijd Maradona

Op1 gemist? Theo Reitsma zag iets wat niet veel mensen zagen tijdens wedstrijd Maradona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Theo Reitsma</em> zag iets wat niet veel mensen zagen tijdens wedstrijd Maradona Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 november terugkijken bij Gids.tv. We horen de hele avond Theo Reitsma's stem op de achtergrond klinken bij de beelden van Diego Maradona. Theo was tijdens de kwartfinale Engeland - Argentinië verslaggever. Theo benoemt dat er in die tijd geen talloze herhalingen beschikbaar waren: "Als commentator moest je iets zeggen en dan was het zo." Tijdens een doelpunt van Maradona zag Theo iets wat bijna niemand zag: Maradona scoort met zijn hand. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Theo Reitsma zag iets wat niet veel mensen zagen tijdens wedstrijd Maradona

We horen de hele avond Theo Reitsma's stem op de achtergrond klinken bij de beelden van Diego Maradona. Theo was tijdens de kwartfinale Engeland - Argentinië verslaggever. Theo benoemt dat er in die tijd geen talloze herhalingen beschikbaar waren: "Als commentator moest je iets zeggen en dan was het zo." Tijdens een doelpunt van Maradona zag Theo iets wat bijna niemand zag: Maradona scoort met zijn hand.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Theo Reitsma zag iets wat niet veel mensen zagen tijdens wedstrijd Maradona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier