Beau gemist? Thierry Baudet: ‘Ik voel me een beetje een slachtoffer’

Beau gemist? Thierry Baudet: ‘Ik voel me een beetje een slachtoffer’

Hieronder zie je een fragment uit Beau woensdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Thierry Baudet beheerst al dagen het nieuws vanwege de crisis bij Forum Voor Democratie. Er ontstond ophef nadat jongeren van de partij antisemitische en racistische uitspraken hadden gedaan. Baudet gaf zijn positie als partijleider en fractievoorzitter op, maar stelde zich een paar dagen later toch weer beschikbaar.

Is Baudet slachtoffer van crisis bij Forum Voor Democratie?
Baudet doet zijn verhaal bij Beau, maar het valt Van Erven Dorens op dat Baudet doet alsof hij het slachtoffer is. “Zo voel ik me ook wel een beetje”, aldus Baudet.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Thierry Baudet: ‘Ik voel me een beetje een slachtoffer’ Hieronder zie je een fragment uit Beau woensdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Thierry Baudet beheerst al dagen het nieuws vanwege de crisis bij Forum Voor Democratie. Er ontstond ophef nadat jongeren van de partij antisemitische en racistische uitspraken hadden gedaan. Baudet gaf zijn positie als partijleider en fractievoorzitter op, maar stelde zich een paar dagen later toch weer beschikbaar. Bekijk ook Video: Thierry Baudet wil toch weer lijsttrekker Forum voor Democratie worden Bekijk deze video » Is Baudet slachtoffer van crisis bij Forum Voor Democratie?Baudet doet zijn verhaal bij Beau, maar het valt Van Erven Dorens op dat Baudet doet alsof hij het slachtoffer is. “Zo voel ik me ook wel een beetje”, aldus Baudet. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Thierry Baudet: ‘Ik voel me een beetje een slachtoffer’Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Thierry Baudet: ‘Ik voel me een beetje een slachtoffer’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier