Ali B op volle toeren met Patricia Paay en Famke Louise gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ali B op volle toeren met Patricia Paay en Famke Louise gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ali B op volle toeren met Patricia Paay en Famke Louise gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Famke Louise en Ali B verbazen Patricia Paay met hun versie van 'Who's That Lady With My Man' (video) Bekijk deze video » Ali B op volle toeren: Patricia Paay zingt 'Op Me Monnie' van Famke Louise (video) Bekijk deze video » Deze week koppelt Ali B in zijn programma 'Op volle toeren' twee van de meest besproken vrouwen uit de Nederlandse entertainmentindustrie aan elkaar: showbizzdiva Patricia Paay en socialmediafenomeen Famke Louise. PedicureSamen ontvluchten ze de hectiek van hun artiestenbestaan met een bezoekje aan de pedicure. Ook gaan ze hard aan de slag om Patricia's nummer 'Who's That Lady With My Man' en Famke's hit 'Op me Monnie' in een nieuw jasje te steken. DoorbraakPatricia Paay brak in de jaren 60 door. Ze was nog te jong om in café's te mogen zingen, maar kon dat wel op televisie doen. Famke Louise begon haar carrière met vlogs en muziekvideo's op YouTube. Haar eerste single 'Op Me Monnie' is nu meer dan 13 miljoen keer bekeken. Ali B op volle toeren: Syb van der Ploeg verbijsterd door rapversie 'In Nije Dei' (video) Bekijk deze video » Ali B op volle toeren: Mula B wordt stil van 'Bandolero' door Syb van der Ploeg (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week koppelt Ali B in zijn programma 'Op volle toeren' twee van de meest besproken vrouwen uit de Nederlandse entertainmentindustrie aan elkaar: showbizzdiva Patricia Paay en socialmediafenomeen Famke Louise.

Pedicure
Samen ontvluchten ze de hectiek van hun artiestenbestaan met een bezoekje aan de pedicure. Ook gaan ze hard aan de slag om Patricia's nummer 'Who's That Lady With My Man' en Famke's hit 'Op me Monnie' in een nieuw jasje te steken.

Doorbraak
Patricia Paay brak in de jaren 60 door. Ze was nog te jong om in café's te mogen zingen, maar kon dat wel op televisie doen. Famke Louise begon haar carrière met vlogs en muziekvideo's op YouTube. Haar eerste single 'Op Me Monnie' is nu meer dan 13 miljoen keer bekeken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ali B op volle toeren

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ali B op volle toeren met Patricia Paay en Famke Louise gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier