Docu Bruce gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Bruce gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Bruce gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire Bruce te zien op NPO 2. Hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen na veertien jaar op internaten en in de gevangenis. InternaatHet leven van Bruce (27) was gevuld met criminaliteit, drugs en geweld. Als hij langs het internaat waar hij als kind woonde rijdt, zegt hij dat hier het kattenkwaad begon. DrugsVolgens zijn tante begon het met zijn ouders, die hun jointje belangrijker vonden dan hun zoon. Voor Bruce waren drugs en verwaarlozing aan de orde van de dag. Maar nu, na een jarenlang verblijf in internaten en de gevangenis, is hij vrij. FamilieVoor het eerst in zijn leven leert Bruce reflecteren op zijn gewoonten, gedrag en gevoelens. Hij bezoekt zijn vader en reist naar zijn familie in het buitenland, en probeert zo met hen en zichzelf in het reine te komen. In de boksschool kan hij zijn frustraties kwijt; niet alleen op de bokszak, maar ook in gesprekken met zijn beste vriend Lamyn. Spuiten & Slikken Climax: mannen aan de pil, een goed idee? (video) Bekijk deze video » Ferd Grapperhaus bij WNL: "Nog 10 jaar bezig om drugsprobleem op te lossen" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire Bruce te zien op NPO 2. Hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen na veertien jaar op internaten en in de gevangenis.

Internaat
Het leven van Bruce (27) was gevuld met criminaliteit, drugs en geweld. Als hij langs het internaat waar hij als kind woonde rijdt, zegt hij dat hier het kattenkwaad begon.

Drugs
Volgens zijn tante begon het met zijn ouders, die hun jointje belangrijker vonden dan hun zoon. Voor Bruce waren drugs en verwaarlozing aan de orde van de dag. Maar nu, na een jarenlang verblijf in internaten en de gevangenis, is hij vrij.

Familie
Voor het eerst in zijn leven leert Bruce reflecteren op zijn gewoonten, gedrag en gevoelens. Hij bezoekt zijn vader en reist naar zijn familie in het buitenland, en probeert zo met hen en zichzelf in het reine te komen. In de boksschool kan hij zijn frustraties kwijt; niet alleen op de bokszak, maar ook in gesprekken met zijn beste vriend Lamyn.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Bruce gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier