Samenvatting Inter - Real Madrid (Champions League)

Samenvatting Inter - Real Madrid (Champions League)

Samenvatting <em>Inter - Real Madrid</em> (Champions League) In groep B van de Champions League is Borussia Mönchengladbach de verrassende koploper. Real Madrid moet alle zeilen bijzetten om de Duitsers bij te houden, en voor Internazionale lijkt het Europese seizoen tot een voortijdig einde te komen. Real won woensdagavond (25 november) met 0-2 van Inter en nestelde zich daarmee stevig op de tweede plek. Inter staat laatste in de groep met slechts twee punten. Bekijk de samenvatting van Inter - Real Madrid hierboven. Bekijk ook Samenvatting Borussia Mönchengladbach - Shakhtar Donetsk (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Olympiakos - Manchester City (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Inter - Real Madrid (Champions League)

In groep B van de Champions League is Borussia Mönchengladbach de verrassende koploper. Real Madrid moet alle zeilen bijzetten om de Duitsers bij te houden, en voor Internazionale lijkt het Europese seizoen tot een voortijdig einde te komen. Real won woensdagavond (25 november) met 0-2 van Inter en nestelde zich daarmee stevig op de tweede plek. Inter staat laatste in de groep met slechts twee punten.

Bekijk de samenvatting van Inter - Real Madrid hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Inter - Real Madrid (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier