Beau gemist? Thierry Baudet ontkent antisemitische en racistische opvattingen

Beau gemist? Thierry Baudet ontkent antisemitische en racistische opvattingen

Hieronder zie je een fragment uit Beau woensdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Thierry Baudet ligt behoorlijk onder vuur sinds antisemitische en racistische geluiden naar buiten kwamen uit de jongerenpartij van Forum Voor Democratie. Nu komen ook aan het adres van Baudet zelf allerlei verwijten van dergelijke opvattingen.

Baudet: 'Geen antisemitische uitspraken tijdens bijeenkomst FVD'
Baudet reageert bij Beau op de aantijgingen, maar de FVD-leider zegt dat hij tijdens een bijeenkomst van Forum Voor Democratie van afgelopen week geen antisemitische uitspraken heeft gedaan. “Ja en ik ontken ook dat ik antisemitische opvattingen heb. Of racistisch, of wat dan ook. Dat heb ik al heel vaak gedaan.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Thierry Baudet ontkent antisemitische en racistische opvattingen Hieronder zie je een fragment uit Beau woensdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Thierry Baudet ligt behoorlijk onder vuur sinds antisemitische en racistische geluiden naar buiten kwamen uit de jongerenpartij van Forum Voor Democratie. Nu komen ook aan het adres van Baudet zelf allerlei verwijten van dergelijke opvattingen. Bekijk ook Video: Thierry Baudet wil toch weer lijsttrekker Forum voor Democratie worden Bekijk deze video » Baudet: 'Geen antisemitische uitspraken tijdens bijeenkomst FVD'Baudet reageert bij Beau op de aantijgingen, maar de FVD-leider zegt dat hij tijdens een bijeenkomst van Forum Voor Democratie van afgelopen week geen antisemitische uitspraken heeft gedaan. “Ja en ik ontken ook dat ik antisemitische opvattingen heb. Of racistisch, of wat dan ook. Dat heb ik al heel vaak gedaan.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Thierry Baudet ontkent antisemitische en racistische opvattingenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Thierry Baudet ontkent antisemitische en racistische opvattingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier