Beau gemist? Thierry Baudet beweert dat Theo Hiddema hem niet is afgevallen

Beau gemist? Thierry Baudet beweert dat Theo Hiddema hem niet is afgevallen

Binnen de politieke partij Forum voor Democratie, tot voor kort stevig geleid door Thierry Baudet, heerst momenteel een enorme chaos. Temidden van alle ellende heeft ook Theo Hiddema min of meer zijn vertrek aangekondigd, maar Baudet beweert dat Hiddema hem niet is afgevallen.

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Thierry Baudet beweert dat <em>Theo Hiddema</em> hem niet is afgevallen Binnen de politieke partij Forum voor Democratie, tot voor kort stevig geleid door Thierry Baudet, heerst momenteel een enorme chaos. Temidden van alle ellende heeft ook Theo Hiddema min of meer zijn vertrek aangekondigd, maar Baudet beweert dat Hiddema hem niet is afgevallen. Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. CádizVolgens Baudet heeft Hiddema de verklaring tegen hem niet ondertekend, hoewel anderen binnen de partij zeggen van wél. Het tweetal is echter nog steeds on speaking terms en Hiddema heeft onlangs zelfs geopperd om samen naar de Zuid-Spaanse stad Cádiz te verhuizen. Baudet wil in de toekomst ook graag met Hiddema samenwerken, bijvoorbeeld in "een instituut". Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Thierry Baudet beweert dat Theo Hiddema hem niet is afgevallen

Cádiz
Volgens Baudet heeft Hiddema de verklaring tegen hem niet ondertekend, hoewel anderen binnen de partij zeggen van wél. Het tweetal is echter nog steeds on speaking terms en Hiddema heeft onlangs zelfs geopperd om samen naar de Zuid-Spaanse stad Cádiz te verhuizen. Baudet wil in de toekomst ook graag met Hiddema samenwerken, bijvoorbeeld in "een instituut".

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Thierry Baudet beweert dat Theo Hiddema hem niet is afgevallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier