Nicolás Tagliafico rouwt om Diego Maradona: "Hij was de beste aller tijden" (video)

Nicolás Tagliafico rouwt om Diego Maradona: "Hij was de beste aller tijden" (video)

Wellicht zal hij als mede-Argentijn een beetje bevooroordeeld zijn, maar weinigen zullen Nicolás Tagliafico aanvallen om zijn uitspraak dat Diego Maradona "de beste uit de geschiedenis" was. Na afloop van Ajax - Midtjylland rouwde de linksback om zijn overleden landgenoot.

Tekst gaat verder onder video.

<em>Nicolás Tagliafico</em> rouwt om Diego Maradona: &quot;Hij was de beste aller tijden&quot; (video) Wellicht zal hij als mede-Argentijn een beetje bevooroordeeld zijn, maar weinigen zullen Nicolás Tagliafico aanvallen om zijn uitspraak dat Diego Maradona "de beste uit de geschiedenis" was. Na afloop van Ajax - Midtjylland rouwde de linksback om zijn overleden landgenoot. Tekst gaat verder onder video. "Een deel van ons"De voetbalwereld schudde woensdagmiddag (25 november) op zijn grondvesten toen bekend werd dat Diego Armando Maradona op 60-jarige leeftijd is overleden na een hartstilstand. Vanuit de hele wereld kwamen steunbetuigingen en uiteraard was het ook voor Tagliafico, die onder Maradona debuteerde in het Argentijnse elftal, een zware klap. "Voor ons Argentijnen extra pijnlijk, want hij was een deel van ons." Bekijk het gesprek met Nicolás Tagliafico hierboven. Bekijk ook Zien: voetballegende Diego Maradona op 60-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Diego Maradona (60) overleden, bekijk zijn wereldberoemde warming-up (video) Bekijk deze video » Zien: minuut stilte voor Ajax - Midtjylland ter nagedachtenis aan Diego Maradona Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Een deel van ons"
De voetbalwereld schudde woensdagmiddag (25 november) op zijn grondvesten toen bekend werd dat Diego Armando Maradona op 60-jarige leeftijd is overleden na een hartstilstand. Vanuit de hele wereld kwamen steunbetuigingen en uiteraard was het ook voor Tagliafico, die onder Maradona debuteerde in het Argentijnse elftal, een zware klap. "Voor ons Argentijnen extra pijnlijk, want hij was een deel van ons."

Bekijk het gesprek met Nicolás Tagliafico hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nicolás Tagliafico rouwt om Diego Maradona: "Hij was de beste aller tijden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier