Samenvatting Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou (Champions League)

Samenvatting Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou (Champions League)

Samenvatting <em>Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou</em> (Champions League) Bayern München, de koploper in de groep, is inmiddels niet meer te achterhalen door de rest, maar daarachter blijft het ontzettend spannend. Atlético Madrid en Lokomotiv Moskou wisten woensdagavond (25 november) niet te scoren en daardoor blijft het onzeker wie met Bayern mee gaat naar de achtste finales van de Champions League. Bekijk de samenvatting van Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou hierboven. Bekijk ook Samenvatting Ajax - Midtjylland (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Bayern München - RB Salzburg (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou (Champions League)

Bayern München, de koploper in de groep, is inmiddels niet meer te achterhalen door de rest, maar daarachter blijft het ontzettend spannend. Atlético Madrid en Lokomotiv Moskou wisten woensdagavond (25 november) niet te scoren en daardoor blijft het onzeker wie met Bayern mee gaat naar de achtste finales van de Champions League.

Bekijk de samenvatting van Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier