Thierry Baudet in LuckyTV: ‘Alle FVD-leden mogen mij papa of Pedro noemen’

Thierry Baudet in LuckyTV: ‘Alle FVD-leden mogen mij papa of Pedro noemen’

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Je kunt alle fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Er is ongelooflijk veel aan de hand bij Forum Voor Democratie. Het nieuws rond de partij is bijna niet bij te houden, maar gelukkig legt Thierry Baudet in LuckyTV even uit wat er precies aan de hand is.

Baudet probeert mensen te helpen
Baudet vertelt dat hij uit de partij stapte, maar inmiddels zich heeft bedacht en toch weer terugkeert bij FVD. “Ik probeer ook mensen te helpen hè?”, aldus Baudet. “En alle leden van Forum Voor Democratie mogen mij altijd aanspreken als papa. Of Pedro, dat mag ook.”

Bekijk de video van LuckyTV hieronder. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

Thierry Baudet in <em>LuckyTV</em>: ‘Alle FVD-leden mogen mij papa of Pedro noemen’ Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Je kunt alle fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Er is ongelooflijk veel aan de hand bij Forum Voor Democratie. Het nieuws rond de partij is bijna niet bij te houden, maar gelukkig legt Thierry Baudet in LuckyTV even uit wat er precies aan de hand is. Bekijk ook Thierry Baudet valt partijgenoten aan: "De ziel van de partij is in gevaar" (video) Bekijk deze video » Baudet probeert mensen te helpenBaudet vertelt dat hij uit de partij stapte, maar inmiddels zich heeft bedacht en toch weer terugkeert bij FVD. “Ik probeer ook mensen te helpen hè?”, aldus Baudet. “En alle leden van Forum Voor Democratie mogen mij altijd aanspreken als papa. Of Pedro, dat mag ook.” Bekijk de video van LuckyTV hieronder. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Hilarische LuckyTV: Frans Weekers stuntelt bij parlementaire ondervraging (video) Bekijk deze video » LuckyTV: Heftige beelden van zomerkamp jongeren Forum Voor Democratie Bekijk deze video »
Humor :
Thierry Baudet in LuckyTV: ‘Alle FVD-leden mogen mij papa of Pedro noemen’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet in LuckyTV: ‘Alle FVD-leden mogen mij papa of Pedro noemen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier