Kist met Diego Maradona naar paleis gebracht: bekijk indrukwekkende beelden

Kist met Diego Maradona naar paleis gebracht: bekijk indrukwekkende beelden

Het nieuws dat Diego Maradona is overleden slaat met name in Argentinië in als een bom. Duizenden hebben de legendarische voetballer een laatste eer bewezen toen zijn lichaam werd vervoerd.

Maradona wordt komende dagen opgebaard
De kist met het lichaam van Maradona is naar het Argentijnse presidentiele paleis gebracht, hier wordt hij de komende dagen opgebaard. Dit gebeurde onder begeleiding van een enorm politiekonvooi. Er stonden duizenden fans langs de weg voor een laatste groet.

Bekijk de beelden van de stoet die het lichaam van Diego Maradona vervoert in de video van het AD hieronder.

Kist met <em>Diego Maradona</em> naar paleis gebracht: bekijk indrukwekkende beelden Het nieuws dat Diego Maradona is overleden slaat met name in Argentinië in als een bom. Duizenden hebben de legendarische voetballer een laatste eer bewezen toen zijn lichaam werd vervoerd. Bekijk ook Diego Maradona (60) overleden, bekijk zijn wereldberoemde warming-up (video) Bekijk deze video » Maradona wordt komende dagen opgebaardDe kist met het lichaam van Maradona is naar het Argentijnse presidentiele paleis gebracht, hier wordt hij de komende dagen opgebaard. Dit gebeurde onder begeleiding van een enorm politiekonvooi. Er stonden duizenden fans langs de weg voor een laatste groet. Bekijk de beelden van de stoet die het lichaam van Diego Maradona vervoert in de video van het AD hieronder. Geen enkele stad huilt zo hard om de dood van Maradona als Napels (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Kees Jansma vertelt waarom Diego Maradona ‘de beste’ was Bekijk deze video »
Voetbal :
Kist met Diego Maradona naar paleis gebracht: bekijk indrukwekkende beelden


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kist met Diego Maradona naar paleis gebracht: bekijk indrukwekkende beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier