Bizarre aanklachten tegen sekteleider Wilri W.: hij urineerde op slachtoffers (video)

Bizarre aanklachten tegen sekteleider Wilri W.: hij urineerde op slachtoffers (video)

De Nederlandse sekteleider Wilri W. werd afgelopen zomer opgepakt in Duitsland en inmiddels regent het aanklachten tegen hem. Onderzoek van De Telegraaf heeft gruwelijke en bizarre details opgeleverd; zo urineerde W. over zijn slachtoffers.

Tekst gaat verder onder video.

Bizarre aanklachten tegen sekteleider <em>Wilri W.</em>: hij urineerde op slachtoffers (video) De Nederlandse sekteleider Wilri W. werd afgelopen zomer opgepakt in Duitsland en inmiddels regent het aanklachten tegen hem. Onderzoek van De Telegraaf heeft gruwelijke en bizarre details opgeleverd; zo urineerde W. over zijn slachtoffers. Tekst gaat verder onder video. Uit de hand gelopenNadat W. in Nederland tal van beroepen heeft uitgeoefend, opende hij in Duitsland een therapiecentrum - en dat is helemaal uit de hand gelopen. "Daarbij overtrad hij lichamelijke en seksuele grenzen van mensen die daar helemaal geen zin in hadden," aldus journalist Silvan Schoonhoven. W. liet mensen slaan (zelfs met paraplu's), mensen moesten hem bevredigen en bloed oplikken van de muur en er werd zelfs over mensen geplast. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Inval bij sekte: 'Hier is niemand gevangen gehouden' (video) Bekijk deze video » Peter. R. de Vries over bizarre Nederlandse sekte (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Bizarre aanklachten tegen sekteleider Wilri W.: hij urineerde op slachtoffers (video)

Uit de hand gelopen
Nadat W. in Nederland tal van beroepen heeft uitgeoefend, opende hij in Duitsland een therapiecentrum - en dat is helemaal uit de hand gelopen. "Daarbij overtrad hij lichamelijke en seksuele grenzen van mensen die daar helemaal geen zin in hadden," aldus journalist Silvan Schoonhoven. W. liet mensen slaan (zelfs met paraplu's), mensen moesten hem bevredigen en bloed oplikken van de muur en er werd zelfs over mensen geplast.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre aanklachten tegen sekteleider Wilri W.: hij urineerde op slachtoffers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier