Thierry Baudet emotioneel na uitspraken Eva Vlaardingerbroek: ‘We hadden relatie’ (video)

Thierry Baudet emotioneel na uitspraken Eva Vlaardingerbroek: ‘We hadden relatie’ (video)

Thierry Baudet is in Goedemorgen Nederland behoorlijk van slag als hij hoort van aantijgingen van zijn partijgenoot Eva Vlaardingerbroek. Zij steunt het bestuur en niet Baudet, en daar schrikt de Forum Voor Democratie nogal van.

Baudet vindt uitspraken Vlaardingerbroek ‘ontzettend pijnlijk’
“We hebben een relatie gehad. Ik ken haar al heel lang. Een liefdesrelatie in 2017. Ik vind het ontzettend pijnlijk dat dit gebeurt”, reageert Baudet, die zichtbaar emotioneel wordt. “Ik vind het verbazingwekkend dat iemand op deze manier… Ik moet even wennen aan het nieuws.”

Bekijk de video van de Telegraaf met beelden van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Thierry Baudet</em> emotioneel na uitspraken Eva Vlaardingerbroek: ‘We hadden relatie’ (video) Thierry Baudet is in Goedemorgen Nederland behoorlijk van slag als hij hoort van aantijgingen van zijn partijgenoot Eva Vlaardingerbroek. Zij steunt het bestuur en niet Baudet, en daar schrikt de Forum Voor Democratie nogal van. Bekijk ook Beau gemist? Thierry Baudet: ‘Ik voel me een beetje een slachtoffer’ Bekijk deze video » Baudet vindt uitspraken Vlaardingerbroek ‘ontzettend pijnlijk’“We hebben een relatie gehad. Ik ken haar al heel lang. Een liefdesrelatie in 2017. Ik vind het ontzettend pijnlijk dat dit gebeurt”, reageert Baudet, die zichtbaar emotioneel wordt. “Ik vind het verbazingwekkend dat iemand op deze manier… Ik moet even wennen aan het nieuws.” Bekijk de video van de Telegraaf met beelden van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Thierry Baudet wil toch weer lijsttrekker Forum voor Democratie worden Bekijk deze video » Thierry Baudet valt partijgenoten aan: "De ziel van de partij is in gevaar" (video) Bekijk deze video »
TV :
Thierry Baudet emotioneel na uitspraken Eva Vlaardingerbroek: ‘We hadden relatie’ (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet emotioneel na uitspraken Eva Vlaardingerbroek: ‘We hadden relatie’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier