Heftig: Glazenwasser vast in losgeschoten bak op 55 meter hoogte in Den Haag

Heftig: Glazenwasser vast in losgeschoten bak op 55 meter hoogte in Den Haag

Een glazenwasser heeft in Den Haag een angstig moment beleefd. De gevelbak is losgeschoten waardoor hij een half uur lang op 55 meter hoogte vast zat in de instabiele bak. De beugel is uit de gevelbak geschoten, waardoor de man vast kwam te zitten ter hoogte van de 18e etage. De brandweer heeft de glazenwasser geholpen om via een raam in veiligheid te komen.

Bekijk de beelden van de glazenwasser in de kapotte bak op de grote hoogte in de video van het AD hieronder.

Heftig: <em>Glazenwasser</em> vast in losgeschoten bak op 55 meter hoogte in Den Haag Een glazenwasser heeft in Den Haag een angstig moment beleefd. De gevelbak is losgeschoten waardoor hij een half uur lang op 55 meter hoogte vast zat in de instabiele bak. De beugel is uit de gevelbak geschoten, waardoor de man vast kwam te zitten ter hoogte van de 18e etage. De brandweer heeft de glazenwasser geholpen om via een raam in veiligheid te komen. Bekijk de beelden van de glazenwasser in de kapotte bak op de grote hoogte in de video van het AD hieronder. Als De Brandweer: Angstig moment als kabel glazenwassersbak breekt Bekijk deze video » Video: Glazenwassers hangen uren in kapotte bak aan hoge flat Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Glazenwasser vast in losgeschoten bak op 55 meter hoogte in Den HaagPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Glazenwasser vast in losgeschoten bak op 55 meter hoogte in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier