Zien: Het verhoor van minister Wopke Hoekstra over de toeslagenaffaire

Zien: Het verhoor van minister Wopke Hoekstra over de toeslagenaffaire

Donderdag was het weer tijd voor een aantal verhoren omtrent de toeslagenaffaire. Deze keer kwam minister Wopke Hoekstra aan het woord. Veel ouders zijn de dupe geworden de harde aanpak van fraude met de kinderopvangtoeslag. Nu doet de Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag onderzoek naar deze kwestie.

Bekijk het verhoor van Wopke Hoekstra over de toeslagenaffaire in de video van NU.nl hieronder.

Zien: Het verhoor van minister <em>Wopke Hoekstra</em> over de toeslagenaffaire Donderdag was het weer tijd voor een aantal verhoren omtrent de toeslagenaffaire. Deze keer kwam minister Wopke Hoekstra aan het woord. Veel ouders zijn de dupe geworden de harde aanpak van fraude met de kinderopvangtoeslag. Nu doet de Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag onderzoek naar deze kwestie. Bekijk het verhoor van Wopke Hoekstra over de toeslagenaffaire in de video van NU.nl hieronder. Eric Wiebes over toeslagenaffaire: "Ik voel me zwaar medeverantwoordelijk" (video) Bekijk deze video » Bekijk hier het hele verhoor van Lodewijk Asscher over de toeslagenaffaire (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Het verhoor van minister Wopke Hoekstra over de toeslagenaffaire



Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Het verhoor van minister Wopke Hoekstra over de toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier