Lang Leve De Liefde: Pradeep en Peter fantaseren over kind van draagmoeder

Lang Leve De Liefde: Pradeep en Peter fantaseren over kind van draagmoeder

Pradeep en Peter bespreken in Lang Leve De Liefde een belangrijk onderwerp: een kinderwens. Beide heren willen graag een kindje, en zien een toekomst als gezin al helemaal voor zich. Zo wil Pradeep graag een draagmoeder om zijn ‘mooie looks en kleurtje’ door te geven aan zijn nageslacht.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Pradeep en Peter fantaseren over kind van draagmoeder Pradeep en Peter bespreken in Lang Leve De Liefde een belangrijk onderwerp: een kinderwens. Beide heren willen graag een kindje, en zien een toekomst als gezin al helemaal voor zich. Zo wil Pradeep graag een draagmoeder om zijn ‘mooie looks en kleurtje’ door te geven aan zijn nageslacht. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Jacintha en Robin kussen erop los (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: gesprek Koen en Michelle valt stil (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Pradeep en Peter fantaseren over kind van draagmoederCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Pradeep en Peter fantaseren over kind van draagmoeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier