Zinedine Zidane, Pep Guardiola, Jürgen Klopp en meer reageren op dood Maradona

Zinedine Zidane, Pep Guardiola, Jürgen Klopp en meer reageren op dood Maradona

De voetbalwereld is in shock door het overlijden van Diego Maradona, volgens velen één van de beste spelers aller tijden. De legendarische Argentijn overleed op 60-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Beroemde trainers als Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Diego Simeone en Zinedine Zidane reageren op zijn overlijden.

Bekijk de reacties van beroemde trainers op het overlijden van Diego Maradona hieronder.

<em>Zinedine Zidane</em>, Pep Guardiola, Jürgen Klopp en meer reageren op dood <em>Maradona</em> De voetbalwereld is in shock door het overlijden van Diego Maradona, volgens velen één van de beste spelers aller tijden. De legendarische Argentijn overleed op 60-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Beroemde trainers als Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Diego Simeone en Zinedine Zidane reageren op zijn overlijden. Bekijk de reacties van beroemde trainers op het overlijden van Diego Maradona hieronder. Bekijk ook Kist met Diego Maradona naar paleis gebracht: bekijk indrukwekkende beelden Bekijk deze video » Maradona-fans proberen bij kist te komen: bekijk enorme chaos in Buenos Aires Bekijk deze video »
Voetbal :
Zinedine Zidane, Pep Guardiola, Jürgen Klopp en meer reageren op dood MaradonaPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zinedine Zidane, Pep Guardiola, Jürgen Klopp en meer reageren op dood Maradona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier