De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Politieonderzoek: bekijk de promo

De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Politieonderzoek: bekijk de promo

Vanaf zondag wordt de tweedelige documentaireserie De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek uitgezonden. Hierin werpt Ewout Genemans een blik achter de schermen bij het onderzoek naar de vermissing en dood van Nicky Verstappen. De 11-jarige jongen werd in 1998 dood gevonden, op 20 november is Jos B. veroordeeld voor seksueel misbruik en ontvoering in deze zaak.

Bekijk de eerste beelden van De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek in de video hieronder.

Het eerste deel van De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek is zondag 29 november om 21.15 uur te zien bij RTL4, het tweede deel maandag 30 november om 20.30 uur bij RTL4. Daarna kun je De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Politieonderzoek</em>: bekijk de promo Vanaf zondag wordt de tweedelige documentaireserie De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek uitgezonden. Hierin werpt Ewout Genemans een blik achter de schermen bij het onderzoek naar de vermissing en dood van Nicky Verstappen. De 11-jarige jongen werd in 1998 dood gevonden, op 20 november is Jos B. veroordeeld voor seksueel misbruik en ontvoering in deze zaak. Bekijk de eerste beelden van De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek in de video hieronder. Het eerste deel van De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek is zondag 29 november om 21.15 uur te zien bij RTL4, het tweede deel maandag 30 november om 20.30 uur bij RTL4. Daarna kun je De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Het Politieonderzoek terugkijken bij Gids.tv. TERUGKIJKEN: Jos B. veroordeeld tot 12,5 jaar cel in zaak Nicky Verstappen Bekijk deze video » Video: Peter R. de Vries emotioneel in documentaire over Nicky Verstappen Bekijk deze video »Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Politieonderzoek: bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier