Donderdag in De 5 Uur Show: Mijn Leven In Hun Handen en slim speelgoed

Donderdag in De 5 Uur Show: Mijn Leven In Hun Handen en slim speelgoed

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de onderwerpen en gasten:

  • Het onderwerp slim speelgoed wordt besproken, oftewel speelgoed met bijvoorbeeld sensoren, microfoons, internetverbinding, camera’s of spraakherkenning.
  • Ook wordt er gepraat over het nieuwe tv-programma Mijn Leven In Hun Handen, over mensen die een ingrijpende medische behandeling krijgen.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>De 5 Uur Show</em>: <em>Mijn Leven In Hun Handen</em> en slim speelgoed Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de onderwerpen en gasten: Het onderwerp slim speelgoed wordt besproken, oftewel speelgoed met bijvoorbeeld sensoren, microfoons, internetverbinding, camera’s of spraakherkenning. Ook wordt er gepraat over het nieuwe tv-programma Mijn Leven In Hun Handen, over mensen die een ingrijpende medische behandeling krijgen. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Roos Schlikker: "Seksfilmpje Fred van Leer was bijna niet te vermijden" (video) Bekijk deze video » Video: Lucille Werner clasht met Victor Vlam in de 5 Uur Show Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in De 5 Uur Show: Mijn Leven In Hun Handen en slim speelgoedCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De 5 Uur Show: Mijn Leven In Hun Handen en slim speelgoed of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier