Maradona-fans proberen bij kist te komen: bekijk enorme chaos in Buenos Aires

Maradona-fans proberen bij kist te komen: bekijk enorme chaos in Buenos Aires

Veel fans van Diego Maradona hebben zich verzameld bij het presidentiele paleis in Buenos Aires en proberen een glimp op te vangen van de kist. Woensdag werd bekend dat de voetballegende op 60-jarige leeftijd is overleden.

Diego Maradona ligt opgebaard in paleis
Een enorme groep mensen staat voor het paleis waar Maradona ligt opgebaard. Veel fans willen persoonlijk afscheid nemen en gaan daarvoor heel ver, hierdoor ontstaat enorme chaos en de politie heeft grote moeite om de menigte in bedwang te houden.

Bekijk de beelden van de grote chaos bij de kist van Diego Maradona in de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Maradona</em>-fans proberen bij kist te komen: bekijk enorme chaos in Buenos Aires Veel fans van Diego Maradona hebben zich verzameld bij het presidentiele paleis in Buenos Aires en proberen een glimp op te vangen van de kist. Woensdag werd bekend dat de voetballegende op 60-jarige leeftijd is overleden. Bekijk ook Kist met Diego Maradona naar paleis gebracht: bekijk indrukwekkende beelden Bekijk deze video » Diego Maradona ligt opgebaard in paleisEen enorme groep mensen staat voor het paleis waar Maradona ligt opgebaard. Veel fans willen persoonlijk afscheid nemen en gaan daarvoor heel ver, hierdoor ontstaat enorme chaos en de politie heeft grote moeite om de menigte in bedwang te houden. Bekijk de beelden van de grote chaos bij de kist van Diego Maradona in de video van De Telegraaf hieronder. Diego Maradona (60) overleden, bekijk zijn wereldberoemde warming-up (video) Bekijk deze video » Diego Maradona (60) overleden: bekijk legendarisch Hand van God-doelpunt Bekijk deze video »
Voetbal :
Maradona-fans proberen bij kist te komen: bekijk enorme chaos in Buenos Aires


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maradona-fans proberen bij kist te komen: bekijk enorme chaos in Buenos Aires of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier