Mijn Leven In Hun Handen donderdag op tv: bekijk eerste aangrijpende beelden

Mijn Leven In Hun Handen donderdag op tv: bekijk eerste aangrijpende beelden

In het nieuwe programma Mijn Leven In Hun Handen worden zeven mensen een jaar lang gevolgd die toeleven naar een belangrijke ingreep. Deze operatie of behandeling is zeer bepalend voor hun leven, voor sommigen gaat het zelfs om een kwestie van leven of dood.

Bekijk de eerste aangrijpende beelden van Mijn Leven In Hun Handen in de video hieronder.

Het nieuwe programma Mijn Leven In Hun Handen is vanaf donderdag 26 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Mijn Leven In Hun Handen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Mijn Leven In Hun Handen</em> donderdag op tv: bekijk eerste aangrijpende beelden In het nieuwe programma Mijn Leven In Hun Handen worden zeven mensen een jaar lang gevolgd die toeleven naar een belangrijke ingreep. Deze operatie of behandeling is zeer bepalend voor hun leven, voor sommigen gaat het zelfs om een kwestie van leven of dood. Bekijk de eerste aangrijpende beelden van Mijn Leven In Hun Handen in de video hieronder. Het nieuwe programma Mijn Leven In Hun Handen is vanaf donderdag 26 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Mijn Leven In Hun Handen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Donderdag in De 5 Uur Show: Mijn Leven In Hun Handen en slim speelgoed Bekijk deze video » Meghan Markle had miskraam in juli: dit schrijft ze in New York Times (video) Bekijk deze video »
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mijn Leven In Hun Handen donderdag op tv: bekijk eerste aangrijpende beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier