Zien: "Mark Rutte maakt gespannen indruk" in verhoor toeslagenaffaire

Zien: "Mark Rutte maakt gespannen indruk" in verhoor toeslagenaffaire

Vandaag (donderdag 26 november) is de laatste dag van de verhoren in de toeslagenaffaire. Het is tijd voor het absolute zwaargewicht: Mark Rutte wordt aan de tand gevoeld door de speciale commissie die moet onderzoeken wat er mis is gegaan. Volgens verslaggever Laurens Kok maakt Rutte "een redelijk gespannen indruk".

Tekst gaat verder onder video.

Zien: &quot;<em>Mark Rutte</em> maakt gespannen indruk&quot; in verhoor toeslagenaffaire Vandaag (donderdag 26 november) is de laatste dag van de verhoren in de toeslagenaffaire. Het is tijd voor het absolute zwaargewicht: Mark Rutte wordt aan de tand gevoeld door de speciale commissie die moet onderzoeken wat er mis is gegaan. Volgens verslaggever Laurens Kok maakt Rutte "een redelijk gespannen indruk". Tekst gaat verder onder video. BoetekleedDe onnatuurlijke spanning bij Rutte bleek al op het moment dat het verhoor begon: hij wist niet of hij de eed of belofte af moest leggen, en wat die precies inhielden. Toch kwam de oude Rutte ook al snel weer om de hoek kijken: sommige zaken deed hij af met een grapje. Niettemin trok de premier zelf ook het boetekleed aan en kwam hij met zelfkritiek over de manier waarop ouders ernstig gedupeerd zijn in de toeslagenaffaire. Bekijk de reportage van het AD over het verhoor van Mark Rutte hierboven. Bekijk ook Mark Rutte roept op straat: ‘Maakt u zich geen zorgen om het Kabinet!’ (Beau) Bekijk deze video » Bekijk hier het hele verhoor van Lodewijk Asscher over de toeslagenaffaire (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: "Mark Rutte maakt gespannen indruk" in verhoor toeslagenaffaire

Boetekleed
De onnatuurlijke spanning bij Rutte bleek al op het moment dat het verhoor begon: hij wist niet of hij de eed of belofte af moest leggen, en wat die precies inhielden. Toch kwam de oude Rutte ook al snel weer om de hoek kijken: sommige zaken deed hij af met een grapje. Niettemin trok de premier zelf ook het boetekleed aan en kwam hij met zelfkritiek over de manier waarop ouders ernstig gedupeerd zijn in de toeslagenaffaire.

Bekijk de reportage van het AD over het verhoor van Mark Rutte hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: "Mark Rutte maakt gespannen indruk" in verhoor toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier