Zien: Limburgse politicus Niek Gruijthuijsen imiteert Adolf Hitler

Zien: Limburgse politicus Niek Gruijthuijsen imiteert Adolf Hitler

Er zijn opmerkelijke beelden opgedoken van de Limburgse politicus Niek Gruijthuijsen, die namens Weert Lokaal in de gemeenteraad zit. Hij wordt meteen overladen met bakken kritiek, maar het lijkt hoofdzakelijk om een satirisch filmpje in de privésfeer te gaan.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: Limburgse politicus <em>Niek Gruijthuijsen</em> imiteert Adolf Hitler Er zijn opmerkelijke beelden opgedoken van de Limburgse politicus Niek Gruijthuijsen, die namens Weert Lokaal in de gemeenteraad zit. Hij wordt meteen overladen met bakken kritiek, maar het lijkt hoofdzakelijk om een satirisch filmpje in de privésfeer te gaan. Tekst gaat verder onder video. Privé-etentjeIn een verklaring stelt bestuursvoorzitter Mark Jankoski van Weert Lokaal dat het filmpje "niet goed aanvoelt", maar dat het werd gemaakt tijdens een privé-etentje waarbij de tafelgenoten bekende mensen nadeden. Het filmpje oogt relatief onschuldig omdat het overduidelijk om een persiflage gaat en nadat Gruijthijsen excuses heeft gemaakt heeft Weert Lokaal al bekendgemaakt dat hij een nieuwe kans krijgt. Bekijk de video van Niek Gruijthuijsen en de imitatie van Adolf Hitler hierboven. Bekijk ook LuckyTV begon bij Jensen: bekijk een van de eerste video's, met Adolf Hitler Bekijk deze video » Jinek gemist? Stevige discussie met Thierry Baudet over omstreden Freek Jansen Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Limburgse politicus Niek Gruijthuijsen imiteert Adolf Hitler

Privé-etentje
In een verklaring stelt bestuursvoorzitter Mark Jankoski van Weert Lokaal dat het filmpje "niet goed aanvoelt", maar dat het werd gemaakt tijdens een privé-etentje waarbij de tafelgenoten bekende mensen nadeden. Het filmpje oogt relatief onschuldig omdat het overduidelijk om een persiflage gaat en nadat Gruijthijsen excuses heeft gemaakt heeft Weert Lokaal al bekendgemaakt dat hij een nieuwe kans krijgt.

Bekijk de video van Niek Gruijthuijsen en de imitatie van Adolf Hitler hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Limburgse politicus Niek Gruijthuijsen imiteert Adolf Hitler of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier