Chaos door jongeren met vuurwerk: "Echt niet meer normaal" (video)

Chaos door jongeren met vuurwerk: "Echt niet meer normaal" (video)

De laatste tijd zijn er op verschillende plaatsen flinke knallen, brandjes en vernielingen. Jongeren zorgen voor de problemen omdat ze zich vervelen of boos zijn over het vuurwerkverbod. In Roosendaal is het al dagen onrustig. Ondanks strenge regels van de burgemeester gaan jongeren daar de straat op met vuurwerk.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Chaos door <em>jongeren met vuurwerk</em>: &quot;Echt niet meer normaal&quot; (video) De laatste tijd zijn er op verschillende plaatsen flinke knallen, brandjes en vernielingen. Jongeren zorgen voor de problemen omdat ze zich vervelen of boos zijn over het vuurwerkverbod. In Roosendaal is het al dagen onrustig. Ondanks strenge regels van de burgemeester gaan jongeren daar de straat op met vuurwerk. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Vuurwerkbom richt ravage aan bij kinderdagverblijf in Gouda: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Chaos door jongeren met vuurwerk: "Echt niet meer normaal" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chaos door jongeren met vuurwerk: "Echt niet meer normaal" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier