Zien: deze sappige details staan in het boek over familie De Mol

Zien: deze sappige details staan in het boek over familie De Mol

Het boek 'De Mol: De machtigste mediafamilie van Nederland' is vandaag gepubliceerd. Het boek is geschreven door journalist Mark Koster. Hij dook daarvoor in de familiegeschiedenis en sprak uitgebreid met diverse hoofdrolspelers binnen de familie, zoals Linda. Maar niet iedereen in de familie is blij met het eindresultaat. John de Mol wilde niet erg meewerken en bleef dus ook niet gespaard. Hetzelfde geldt voor zijn zoon Johnny.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: deze sappige details staan in het boek over <em>familie De Mol</em> Het boek 'De Mol: De machtigste mediafamilie van Nederland' is vandaag gepubliceerd. Het boek is geschreven door journalist Mark Koster. Hij dook daarvoor in de familiegeschiedenis en sprak uitgebreid met diverse hoofdrolspelers binnen de familie, zoals Linda. Maar niet iedereen in de familie is blij met het eindresultaat. John de Mol wilde niet erg meewerken en bleef dus ook niet gespaard. Hetzelfde geldt voor zijn zoon Johnny. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Bridget Maasland reageert op vermeende explosieve relatie Johnny de Mol (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: deze sappige details staan in het boek over familie De MolJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: deze sappige details staan in het boek over familie De Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier