Bridget Maasland reageert op vermeende explosieve relatie Johnny de Mol (video)

Bridget Maasland reageert op vermeende explosieve relatie Johnny de Mol (video)

100 jaar aan entertainment komt voorbij in het 606 pagina's tellende boekwerk over de machtigste mediafamilie van ons land. Ex van Johnny de Mol, Bridget Maasland, reageert nu op alle commotie. Ze heeft er bewust voor gekozen niet mee te werken aan de biografie, omdat ze de journalist niet heel betrouwbaar vindt.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Bridget Maasland</em> reageert op vermeende explosieve relatie Johnny de Mol (video) 100 jaar aan entertainment komt voorbij in het 606 pagina's tellende boekwerk over de machtigste mediafamilie van ons land. Ex van Johnny de Mol, Bridget Maasland, reageert nu op alle commotie. Ze heeft er bewust voor gekozen niet mee te werken aan de biografie, omdat ze de journalist niet heel betrouwbaar vindt. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Mark Koster in Beau over omstreden biografie familie De Mol: ‘Geen ranzig boek’ Bekijk deze video »
TV :
Bridget Maasland reageert op vermeende explosieve relatie Johnny de Mol (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland reageert op vermeende explosieve relatie Johnny de Mol (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier