Talkshow M gemist? Avinash Bhikhie over de kracht van YouTube voor FvD

Talkshow M gemist? Avinash Bhikhie over de kracht van YouTube voor FvD

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 26 november. Je kan ook de hele uitzending van 26 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Politiek verslaggever Avinash Bhikhie vertelt over hoe Forum voor Democratie als een van de weinigen de kracht van YouTube begreep. Ze snapten het algoritme van de site waar jongeren veel gebruik van maken, die meegesleept worden in deze rabbit hole.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Avinash Bhikhie over de kracht van YouTube voor FvD Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 26 november. Je kan ook de hele uitzending van 26 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Politiek verslaggever Avinash Bhikhie vertelt over hoe Forum voor Democratie als een van de weinigen de kracht van YouTube begreep. Ze snapten het algoritme van de site waar jongeren veel gebruik van maken, die meegesleept worden in deze rabbit hole. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Avinash Bhikhie over de kracht van YouTube voor FvDPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Avinash Bhikhie over de kracht van YouTube voor FvD of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier