Diego Maradona wordt niet gemist door Louis van Gaal: ''Het was niet mijn type''

Diego Maradona wordt niet gemist door Louis van Gaal: ''Het was niet mijn type''

Heel Argentinië rouwt om het overlijden van voetballer Diego Maradona. Duizenden Argentijnen verzamelden zich bij het presidentieel paleis in de hoofdstad Buenos Aires.

Missen
RTL Boulevard spreekt met Louis van Gaal over het overlijden van Maradona. Hoewel Van Gaal het een verlies vindt voor de voetbalwereld, zal hij hem niet gaan missen 'als mens'.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Diego Maradona</em> wordt niet gemist door Louis van Gaal: ''Het was niet mijn type'' Heel Argentinië rouwt om het overlijden van voetballer Diego Maradona. Duizenden Argentijnen verzamelden zich bij het presidentieel paleis in de hoofdstad Buenos Aires. MissenRTL Boulevard spreekt met Louis van Gaal over het overlijden van Maradona. Hoewel Van Gaal het een verlies vindt voor de voetbalwereld, zal hij hem niet gaan missen 'als mens'. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Zinedine Zidane, Pep Guardiola, Jürgen Klopp en meer reageren op dood Maradona Bekijk deze video » Maradona-fans proberen bij kist te komen: bekijk enorme chaos in Buenos Aires Bekijk deze video » Zien: fans van Diego Maradona huilen hartverscheurend bij aanblik van kist Bekijk deze video »
Entertainment :
Diego Maradona wordt niet gemist door Louis van Gaal: ''Het was niet mijn type''


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Diego Maradona wordt niet gemist door Louis van Gaal: ''Het was niet mijn type'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier