Talkshow M gemist? Herman Pleij over ‘Roman de la Rose’

Talkshow M gemist? Herman Pleij over ‘Roman de la Rose’

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 26 november. Je kan ook de hele uitzending van 26 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Hoogleraar Herman Pleij vertelt over de tentoonstelling in de Hermitage in Amsterdam: 'Romanovs in de ban van de ridders'. Ridders, jonkvrouwen en harnassen; alles komt aan bod. Maar de 'real deal' is toch echt de 'Roman de la Rose'. De belangrijkste- én meest invloedrijke tekst uit de middeleeuwen. Een verhaal over hoofse liefde en seks.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Herman Pleij over ‘Roman de la Rose’ Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 26 november. Je kan ook de hele uitzending van 26 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Hoogleraar Herman Pleij vertelt over de tentoonstelling in de Hermitage in Amsterdam: 'Romanovs in de ban van de ridders'. Ridders, jonkvrouwen en harnassen; alles komt aan bod. Maar de 'real deal' is toch echt de 'Roman de la Rose'. De belangrijkste- én meest invloedrijke tekst uit de middeleeuwen. Een verhaal over hoofse liefde en seks. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Herman Pleij over ‘Roman de la Rose’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Herman Pleij over ‘Roman de la Rose’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier