Mohammed-cartoons leiden tot felle discussie in Den Haag: ''Moet kunnen, maar het kan niet''

Mohammed-cartoons leiden tot felle discussie in Den Haag: ''Moet kunnen, maar het kan niet''

De VVD in Den Haag wil dat het stadsbestuur een expositie met spotprenten organiseert. Daar zullen ook tekeningen van de profeet Mohammed te zien moeten zijn. De politieke partij Islam Democraten zijn het hier niet mee eens en noemen spotprenten van de profeet kwetsend en beledigend. POW ging met hen in discussie.

Bekijk hieronder de het fragment uit POW.

<em>Mohammed-cartoons</em> leiden tot felle discussie in Den Haag: ''Moet kunnen, maar het kan niet'' De VVD in Den Haag wil dat het stadsbestuur een expositie met spotprenten organiseert. Daar zullen ook tekeningen van de profeet Mohammed te zien moeten zijn. De politieke partij Islam Democraten zijn het hier niet mee eens en noemen spotprenten van de profeet kwetsend en beledigend. POW ging met hen in discussie. Bekijk hieronder de het fragment uit POW. Bekijk ook Herdenking Theo van Gogh: "We hebben niets geleerd" (video) Bekijk deze video » DENK en Farid Azarkan slaan terug: "Rechten van moslims ingeperkt!" (video) Bekijk deze video » Geert Wilders opent aanval op Arabisch sprekende Sigrid Kaag: "Getverderrie" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Mohammed-cartoons leiden tot felle discussie in Den Haag: ''Moet kunnen, maar het kan niet''Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mohammed-cartoons leiden tot felle discussie in Den Haag: ''Moet kunnen, maar het kan niet'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier