Zien: zo check je of je wordt gefopt op Black Friday

Zien: zo check je of je wordt gefopt op Black Friday

Sinds Black Friday heel populair is geworden in Nederland, heerst er een soort mythe over de prijsvechtende ketens. Het lijkt wel of zij eerst de prijzen van producten omhoog gooien, om vervolgens extreme korting aan te bieden. Tech-verslaggever van NU.nl Rutger Otto geeft een paar handige tips om te checken of een Black Friday-aanbieding echt zo goedkoop is als hij lijkt. Zo kun je zien of je tijdens deze kortingsweek in de maling wordt genomen of niet.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

Zien: zo check je of je wordt gefopt op <em>Black Friday</em> Sinds Black Friday heel populair is geworden in Nederland, heerst er een soort mythe over de prijsvechtende ketens. Het lijkt wel of zij eerst de prijzen van producten omhoog gooien, om vervolgens extreme korting aan te bieden. Tech-verslaggever van NU.nl Rutger Otto geeft een paar handige tips om te checken of een Black Friday-aanbieding echt zo goedkoop is als hij lijkt. Zo kun je zien of je tijdens deze kortingsweek in de maling wordt genomen of niet. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook Black Friday inkopen: "38% van alle aanbiedingen zijn nep" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: zo check je of je wordt gefopt op Black FridayPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: zo check je of je wordt gefopt op Black Friday of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier