Ali B op volle toeren: Patricia Paay zingt 'Op Me Monnie' van Famke Louise (video)

Ali B op volle toeren: Patricia Paay zingt 'Op Me Monnie' van Famke Louise (video)

Hieronder zie je een fragment uit Ali B op volle toeren van donderdag 26 november. Je kan ook de hele uitzending van 26 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ali B op volle toeren</em>: Patricia Paay zingt 'Op Me Monnie' van Famke Louise (video) Hieronder zie je een fragment uit Ali B op volle toeren van donderdag 26 november. Je kan ook de hele uitzending van 26 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Patricia Paay gaat in Ali B op volle toeren de uitdaging aan om van het nummer van Famke Louise een eigen versie te maken. De zangeres slaagt erin een bijzondere jazz-versie te zingen van 'Op Me Monnie'. Zowel Famke Louise als Ali B genieten zichtbaar. Bekijk het fragment uit Ali B op volle toeren hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Ali B op volle toeren: Patricia Paay zingt 'Op Me Monnie' van Famke Louise (video)

Patricia Paay gaat in Ali B op volle toeren de uitdaging aan om van het nummer van Famke Louise een eigen versie te maken. De zangeres slaagt erin een bijzondere jazz-versie te zingen van 'Op Me Monnie'. Zowel Famke Louise als Ali B genieten zichtbaar.

Bekijk het fragment uit Ali B op volle toeren hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B op volle toeren: Patricia Paay zingt 'Op Me Monnie' van Famke Louise (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier