Op1 gemist? Marieke Smits: ''Het verandert iedere minuut bij FvD'' (video)

Op1 gemist? Marieke Smits: ''Het verandert iedere minuut bij FvD'' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Marieke Smits: ''Het verandert iedere minuut bij FvD'' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 november terugkijken bij Gids.tv. In Op1 praten journalist Arendo Joustra en politiek redacteur Marieke Smits over de veranderingen binnen Forum voor Democratie. Veranderingen''Elke keer als je denkt: nu weet ik hoe het zit, dan verandert het weer,'' stelt Marieke. Jort Kelder is het met haar eens dat de situatie iedere minuut wel lijkt te veranderen. Aan tafel bespreken ze wat er nog over blijft van de partij nu zoveel prominenten zijn opgestapt. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Marieke Smits: ''Het verandert iedere minuut bij FvD'' (video)

In Op1 praten journalist Arendo Joustra en politiek redacteur Marieke Smits over de veranderingen binnen Forum voor Democratie.

Veranderingen
''Elke keer als je denkt: nu weet ik hoe het zit, dan verandert het weer,'' stelt Marieke. Jort Kelder is het met haar eens dat de situatie iedere minuut wel lijkt te veranderen. Aan tafel bespreken ze wat er nog over blijft van de partij nu zoveel prominenten zijn opgestapt.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Marieke Smits: ''Het verandert iedere minuut bij FvD'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier