Floortje Blijft Hier aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje Blijft Hier aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje Blijft Hier aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Floortje Dessing is terug met een nieuw seizoen van Floortje Blijft Hier, waarin ze op zoek gaat naar optimistische en inspirerende verhalen op de mooiste plekken van Nederland. Elke vrijdag om 21:30 uur op NPO 1. ZelfredzaamheidNet als tijdens de eerste coronagolf is reizen vrijwel onmogelijk en is de wereld een stuk stiller dan we gewend zijn. Floortje Dessing trekt opnieuw ons eigen land in en bezoekt mensen die gekozen hebben voor een leven waarin zelfredzaamheid, duurzaamheid en de natuur centraal staan. VuurtorenZo gaat ze in de eerste aflevering langs bij Reid en Cornelie, die al meer dan vijftig jaar geheel zelfvoorzienend wonen in de vuurtoren van het Friese Workum. MooierOok spreekt Floortje mensen die zich op een andere manier inzetten om Nederland in de toekomst een stukje mooier te maken, zoals kunstenaar Tim. Op het strand van Zandvoort maakt hij met alleen een hark en een touwtje de mooiste kunstwerken die je alleen vanuit de lucht goed kunt zien. Floortje Dessing over coronacrisis: ‘Was bang dat reizen verslaving zou zijn’ Bekijk deze video » Floortje Dessing terug met Floortje Blijft Hier, bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Floortje Blijft Hier aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje Dessing is terug met een nieuw seizoen van Floortje Blijft Hier, waarin ze op zoek gaat naar optimistische en inspirerende verhalen op de mooiste plekken van Nederland. Elke vrijdag om 21:30 uur op NPO 1.

Zelfredzaamheid
Net als tijdens de eerste coronagolf is reizen vrijwel onmogelijk en is de wereld een stuk stiller dan we gewend zijn. Floortje Dessing trekt opnieuw ons eigen land in en bezoekt mensen die gekozen hebben voor een leven waarin zelfredzaamheid, duurzaamheid en de natuur centraal staan.

Vuurtoren
Zo gaat ze in de eerste aflevering langs bij Reid en Cornelie, die al meer dan vijftig jaar geheel zelfvoorzienend wonen in de vuurtoren van het Friese Workum.

Mooier
Ook spreekt Floortje mensen die zich op een andere manier inzetten om Nederland in de toekomst een stukje mooier te maken, zoals kunstenaar Tim. Op het strand van Zandvoort maakt hij met alleen een hark en een touwtje de mooiste kunstwerken die je alleen vanuit de lucht goed kunt zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje blijft hier


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Floortje Blijft Hier aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier