Youp van 't Hek in Beau over coronabesmetting: "Vreesde niet voor mijn leven"

Youp van 't Hek in Beau over coronabesmetting: "Vreesde niet voor mijn leven"

In maart was cabaretier Youp van 't Hek één van de eerste bekende coronapatiënten in Nederland. Een zenuwslopende tijd, want het virus was toen nog een grote onbekende - en Van 't Hek valt in de risicogroep. Bij Beau blikt hij terug op deze tijd. Hij vertelt niet te hebben gevreesd voor zijn leven.

Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 26 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Youp van 't Hek</em> in <em>Beau</em> over coronabesmetting: &quot;Vreesde niet voor mijn leven&quot; In maart was cabaretier Youp van 't Hek één van de eerste bekende coronapatiënten in Nederland. Een zenuwslopende tijd, want het virus was toen nog een grote onbekende - en Van 't Hek valt in de risicogroep. Bij Beau blikt hij terug op deze tijd. Hij vertelt niet te hebben gevreesd voor zijn leven. Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 26 november terugkijken bij Gids.tv. BadmintonverenigingTot 22 februari 2020 toerde Van 't Hek door de Nederlandse theaters met zijn voorstelling, maar vervolgens begonnen er klachten te komen. Toen hij met zijn broer Tom van 't Hek naar een voetbalwedstrijd ging hoestte hij naar eigen zeggen de voorruit van de auto eruit. Uiteindelijk bleek hij toch besmet te zijn, en daar kwam een longontsteking overheen. Niet zo best, als er net een bacterie "een badmintonvereniging op je hartklep wil beginnen." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Youp van 't Hek in Beau over coronabesmetting: "Vreesde niet voor mijn leven"

Badmintonvereniging
Tot 22 februari 2020 toerde Van 't Hek door de Nederlandse theaters met zijn voorstelling, maar vervolgens begonnen er klachten te komen. Toen hij met zijn broer Tom van 't Hek naar een voetbalwedstrijd ging hoestte hij naar eigen zeggen de voorruit van de auto eruit. Uiteindelijk bleek hij toch besmet te zijn, en daar kwam een longontsteking overheen. Niet zo best, als er net een bacterie "een badmintonvereniging op je hartklep wil beginnen."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Youp van 't Hek in Beau over coronabesmetting: "Vreesde niet voor mijn leven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV