Beau gemist? Youp van 't Hek over 2021: "Krantenwijk zoeken, want ik heb geen geld"

Beau gemist? Youp van 't Hek over 2021: "Krantenwijk zoeken, want ik heb geen geld"

Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 26 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Youp van 't Hek over 2021: &quot;Krantenwijk zoeken, want ik heb geen geld&quot; Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 26 november terugkijken bij Gids.tv. Youp van 't Hek was donderdag te gast bij Beau voor een openhartig gesprek over zijn coronabesmetting, zijn mogelijke oudejaarsconference en de toekomst. De cabaretier blikte alvast vooruit op 2021: "Ik moet een krantenwijk gaan zoeken, want ik heb geen geld. Het is op." Ook weet hij al wat hij gaat doen in de theaters: "Ik ga niet nog een jaar voor halfvolle zalen staan." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Youp van 't Hek over 2021: "Krantenwijk zoeken, want ik heb geen geld"

Youp van 't Hek was donderdag te gast bij Beau voor een openhartig gesprek over zijn coronabesmetting, zijn mogelijke oudejaarsconference en de toekomst. De cabaretier blikte alvast vooruit op 2021: "Ik moet een krantenwijk gaan zoeken, want ik heb geen geld. Het is op." Ook weet hij al wat hij gaat doen in de theaters: "Ik ga niet nog een jaar voor halfvolle zalen staan."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Youp van 't Hek over 2021: "Krantenwijk zoeken, want ik heb geen geld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier