Video: Youp van 't Hek vraagt Henk Krol bij Beau naar stroopwafelaffaire

Video: Youp van 't Hek vraagt Henk Krol bij Beau naar stroopwafelaffaire

Henk Krol werd afgelopen zomer beschuldigd van het verkeerd declareren van een aantal stroopwafels, hetgeen voor de nodige commotie en spot zorgde. Youp van 't Hek wil eigenlijk wel weten hoe dat afgelopen is en vraagt de politicus ernaar bij Beau: "Dat zou je nog een keer gaan uitleggen. Wij zitten ons met het hele gezin ons al weken af te vragen hoe het afloopt." Bekijk de reactie van Krol hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 26 november terugkijken bij Gids.tv.

Video: Youp van 't Hek vraagt Henk Krol bij Beau naar <em>stroopwafelaffaire</em> Henk Krol werd afgelopen zomer beschuldigd van het verkeerd declareren van een aantal stroopwafels, hetgeen voor de nodige commotie en spot zorgde. Youp van 't Hek wil eigenlijk wel weten hoe dat afgelopen is en vraagt de politicus ernaar bij Beau: "Dat zou je nog een keer gaan uitleggen. Wij zitten ons met het hele gezin ons al weken af te vragen hoe het afloopt." Bekijk de reactie van Krol hieronder. Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 26 november terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Youp van 't Hek vraagt Henk Krol bij Beau naar stroopwafelaffairePraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Youp van 't Hek vraagt Henk Krol bij Beau naar stroopwafelaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier