Beau gemist? Laatste stand van zaken Forum voor Democratie

Beau gemist? Laatste stand van zaken Forum voor Democratie

Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 26 november terugkijken bij Gids.tv.

"Er is zoveel aan de hand bij Forum voor Democratie dat we het bijna niet meer kunnen volgen", begint Beau het onderwerp over de partij van Thierry Baudet, als we die tenminste nog zo kunnen noemen. Wat is de laatste stand van zaken? RTL Nieuws-verslaggever Floor Bremer geeft een update.

Beau gemist? Laatste stand van zaken <em>Forum voor Democratie</em> Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 26 november terugkijken bij Gids.tv. "Er is zoveel aan de hand bij Forum voor Democratie dat we het bijna niet meer kunnen volgen", begint Beau het onderwerp over de partij van Thierry Baudet, als we die tenminste nog zo kunnen noemen. Wat is de laatste stand van zaken? RTL Nieuws-verslaggever Floor Bremer geeft een update.
TV :
Beau gemist? Laatste stand van zaken Forum voor DemocratieJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Laatste stand van zaken Forum voor Democratie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier