Video: Glennis Grace beticht Rogier (van Frank) van drugsgebruik

Video: Glennis Grace beticht Rogier (van Frank) van drugsgebruik

Glennis Grace blijkt niet echt een fan te zijn van Rogier (van Frank), zo vertelt ze in de YouTube-show Open Kaart: "Die is zo verschrikkelijk, ik kan niet met deze man hoor."

Drugs
Waar komt de irritatie vandaan? "Ik heb een persoonlijk dingetje met hem gehad. Hij heeft me ooit best wel beledigd. Ik weet niet wat hij die dag in zijn neus had gestopt maar het was behoorlijk wit. Voor dat soort mensen heb ik geen respect", aldus de zangeres. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: Glennis Grace beticht Rogier (<em>van Frank</em>) van drugsgebruik Glennis Grace blijkt niet echt een fan te zijn van Rogier (van Frank), zo vertelt ze in de YouTube-show Open Kaart: "Die is zo verschrikkelijk, ik kan niet met deze man hoor." DrugsWaar komt de irritatie vandaan? "Ik heb een persoonlijk dingetje met hem gehad. Hij heeft me ooit best wel beledigd. Ik weet niet wat hij die dag in zijn neus had gestopt maar het was behoorlijk wit. Voor dat soort mensen heb ik geen respect", aldus de zangeres. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: Glennis Grace neemt fans mee naar plastisch chirurg voor borstverkleining Bekijk deze video »
TV :
Video: Glennis Grace beticht Rogier (van Frank) van drugsgebruik


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Glennis Grace beticht Rogier (van Frank) van drugsgebruik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV