Joost Eerdmans na vertrek Forum voor Democratie: "Teleurgesteld en opgelucht" (video)

Joost Eerdmans na vertrek Forum voor Democratie: "Teleurgesteld en opgelucht" (video)

Donderdag werd bekend dat vier partijprominenten van Forum voor Democratie de partij hebben verlaten. Een van hen is Joost Eerdmans: "Ik ben aan het bijkomen van de hectiek en de teleurstelling. Ook een opluchting trouwens, dat we dit besluit hebben genomen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Joost Eerdmans na vertrek <em>Forum voor Democratie</em>: &quot;Teleurgesteld en opgelucht&quot; (video) Donderdag werd bekend dat vier partijprominenten van Forum voor Democratie de partij hebben verlaten. Een van hen is Joost Eerdmans: "Ik ben aan het bijkomen van de hectiek en de teleurstelling. Ook een opluchting trouwens, dat we dit besluit hebben genomen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Laatste stand van zaken Forum voor Democratie Bekijk deze video »
TV :
Joost Eerdmans na vertrek Forum voor Democratie: "Teleurgesteld en opgelucht" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Joost Eerdmans na vertrek Forum voor Democratie: "Teleurgesteld en opgelucht" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier