Heftig: begrafenismedewerkers nemen selfie met dode Maradona

Heftig: begrafenismedewerkers nemen selfie met dode Maradona

Argentinië is in shock. Dat was het land al vanwege de dood van held en voetbalvedette Diego Maradona maar de Zuid Amerikanen zijn nu extra in shock vanwege beelden die zijn opgedoken van begrafenismedewerkers die een selfie hebben gemaakt met het dode lichaam van de legende, terwijl die opgebaard lag in zijn kist.

Ontslagen
Het feit dat ze daarbij ook nog hun duim opstaken maakt de woede alleen maar groter. De eigenaar van de uitvaartonderneming vindt het walgelijk en koos begrijpelijkerwijs voor de enige juiste optie: ontslag op staande voet." Een (uiteraard) geblurde foto van de selfie zie je hieronder. Daar weer onder zie je een video van de laatste momenten uit het leven van Maradona.


Heftig: begrafenismedewerkers nemen selfie met dode <em>Maradona</em> Argentinië is in shock. Dat was het land al vanwege de dood van held en voetbalvedette Diego Maradona maar de Zuid Amerikanen zijn nu extra in shock vanwege beelden die zijn opgedoken van begrafenismedewerkers die een selfie hebben gemaakt met het dode lichaam van de legende, terwijl die opgebaard lag in zijn kist. OntslagenHet feit dat ze daarbij ook nog hun duim opstaken maakt de woede alleen maar groter. De eigenaar van de uitvaartonderneming vindt het walgelijk en koos begrijpelijkerwijs voor de enige juiste optie: ontslag op staande voet." Een (uiteraard) geblurde foto van de selfie zie je hieronder. Daar weer onder zie je een video van de laatste momenten uit het leven van Maradona. Bekijk ook Zien: fans van Diego Maradona huilen hartverscheurend bij aanblik van kist Bekijk deze video »
Voetbal :
Heftig: begrafenismedewerkers nemen selfie met dode Maradona


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: begrafenismedewerkers nemen selfie met dode Maradona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV