Ik Vertrek: Aadje en Richard maken zich grote zorgen in Spanje (video)

Ik Vertrek: Aadje en Richard maken zich grote zorgen in Spanje (video)

Aadje en Richard bijten vrijdag het spits af van het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De twee gaan op avontuur naar Spanje, waar ze een bed & breakfast willen beginnen. Helaas gooide het coronavirus de nodige plannen in de war: "Het is doodstil hier."

'Begint tol te eisen'
Dat wil zeggen dat er ook geen toeristen in het Spaanse Calpe aanwezig zijn, wat zorgelijk is: "Het begint een beetje zijn tol te eisen", vertelt Richard. Bekijk het fragment van Ik Vertrek hieronder.

<em>Ik Vertrek</em>: Aadje en Richard maken zich grote zorgen in Spanje (video) Aadje en Richard bijten vrijdag het spits af van het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De twee gaan op avontuur naar Spanje, waar ze een bed & breakfast willen beginnen. Helaas gooide het coronavirus de nodige plannen in de war: "Het is doodstil hier." 'Begint tol te eisen'Dat wil zeggen dat er ook geen toeristen in het Spaanse Calpe aanwezig zijn, wat zorgelijk is: "Het begint een beetje zijn tol te eisen", vertelt Richard. Bekijk het fragment van Ik Vertrek hieronder. Bekijk ook Vrijdag in Ik Vertrek: Aadje en Richard zoeken sexy zwemslips (video) Bekijk deze video »
💦 Vrijdag in Ik Vertrek

Richard en Aadje vinden het zóóó spannend om hun Spanje-avontuur te starten dat ze geen... meer hebben gehad. 📺 Vrijdag 20.35 uur NPO 1

Posted by Ik Vertrek on Monday, November 23, 2020
TV :
Ik Vertrek: Aadje en Richard maken zich grote zorgen in Spanje (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik Vertrek: Aadje en Richard maken zich grote zorgen in Spanje (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier